Vodniki

≡ Meni

Turistični vodniki za vse države!

Tudi potovanje, dolgo tisoče kilometrov, se začne z enim korakom – Lao Tze

Veseli nas, da ste pokazali zanimanje za potovanje in nakup turističnega vodnika. Na strani Vodniki.si najdete turistične vodnike za vse države, regije in večja mesta sveta.

Prednost naročila preko našega partnerja je najnižja cena in brezplačna dostava.

Za kateri del sveta potrebujete turistični vodnik?

Izbirate lahko med vsemi najbolj popularnimi turističnimi vodniki: Lonely Planet, National Geographic, DK Eyewitness, Michelin, Marco Polo, The Rough Guides, Footprint, Fodor’s, Bradt, Other Places in še kakšnim.

Pri posamemeznem turističnem vodniku lahko prihranite tudi do 8€ pri vseh ostalih knjigah v angleškem jeziku pa še mnogo več!

Primerjava in rezervacija hotela

Rezervacija hotela v naprej vam lahko zelo poenostavi vaše potovanje. S spodnjiim iskalnikom boste primerjali številne hotele, hostle, apartmaje in druge možne nastanitve preko različniih ponudnikov in si zagotovili najnižjo ceno. Več na strani poceni hoteli.

Kateri turistični vodnik izbrati?

Za vsako potovanje imate na voljo različne turistične vodnike, vprašanje pa je kateri je tisti pravi. Lonely Planet je običajno priporočljiv turistični vodnik za popotniški način potovanja, saj v njem najdete vse informacije kompletno potovanje po posamezni državi. Drugim bolj odgovarjajo vodniki The Rough Guides, DK Eyewitness, Fodor’s, Footprint in drugi. Predvsem DK Eyewitness ima podrobne opise in veliko fotografij, ki vam še posebej koristijo pri podrobnem raziskovanju posameznih znamenitosti države. Nekaj dodatnih nasvetov in predlogov si lahko preberte v članku Kateri turistični vodnik izbrati?.

Turistični vodnik za posamezno državo najdete tako, da izberete državo na desni strani in preverite ponudbo vodnikov za to državo in regijo. Podrobne informacije za posamezen vodnik najdete na povezavi, kjer najdete tudi ceno za vodnik.

Turistični vodnik za mesta

Zraven držav najdete turistični vodnik tudi za vsa večja mesta na svetu. Najdete ga tako, da izberete državo, kjer se mesto nahaja in ga poiščete na povezavi ali enostavno na strani partnerja poiščete mesto s pomočjo iskalnika. Turistični vodnik za posamezno mesto je priporočljiv, ko se odpravljate samo tja, saj je veliko informacij predstavljenih še bolj natačno in podrobno.

Booking.com